Mera Liv

mera liv logo

DIGITALA LIV PASS

Välkommen till våra populära digitala LIV pass.

Få din inbjudan genom att mejla till info@meraliv.nu

Skriv ditt namn och telefonnummer så får du länkar till veckans samtliga pass under vintern/våren.

Skriv i rubriken “anmälan digitala LIV pass”

Varmt välkommen.

Våra fysiska LIV pass återstartar så fort pandemin är över på valda orter i Sverige. Är du intresserad av en fysisk LIV grupp nära dig? Hör då av dig till oss så gör vi vårt yttersta att starta upp en LIV grupp nära dig.

SCHEMA (Gäller vårterminen 2021)

MÅNDAG

18:00 – 18:30

ONSDAG

11:00 – 12:00

TORSDAG

11:00-12:00

Så här kopplar du upp dig i det digitala video och audio verktyget Zoom:

Våra digitala LIV pass äger rum i verktyget Zoom. Vårt gemensamma mötesrum når du via en länk som skickas till dig via en separat inbjudan (se ovan). För att kunna delta i passet behöver du ha tillgång till följande…

Antingen:

En dator med fungerande högtalare och mikrofon, och gärna en webbkamera. Högtalare och mikrofon finns ofta inbyggda i moderna datorer, och i de flesta bärbara datorer finns även inbyggd webbkamera. Använd headset/hörlurar.

..eller:

En smart telefon (t.ex. iPhone, Android, Fairphone) eller en surfplatta.

Om du tänker använda dator

Klicka på länken och öppna i google chroome, join from ur browser, Skriv ditt namn och join. Det bästa är att ha applikationen installerad på din dator, speciellt på en Mac om du har programmet installerat på din dator får du frågan om du vill öppna mötet i zoom, välj då Tillåt. (Programmet kan du ladda ner på: zoom.us/download obs innan mötet).

Om du tänker använda smart telefon eller surfplatta:

Gå till den app-butik som finns på din telefon eller platta, t.ex.
“Appstore” .

eller

“Google Play”.

Sök efter appen som heter ”ZOOM cloud meetings”.

Ladda ned den. När du laddat ned appen så öppnar du den och trycker på ”Sign up” för att skapa ett gratiskonto. När du använder platta/telefon är det viktigt att hålla den stilla under mötet.

Nu är du redo att börja mötas via Zoom.

När det är dags för passet så klickar du på möteslänken du fått i inbjudan.

Då öppnas applikationen, i datorn eller i telefonen/plattan, och du är inne i mötesrummet. Det kan komma lite frågor om du vill ”öppna Zoom”, ”join with computer audio” etc. Alla sådana frågor svarar du JA på.

Logga in en stund innan passet. När du kommit in i mötet så stäng av/muta din mikrofon. Din mikrofon ska vara avstängd under hela passet förutom när du ska prata för att det inte ska bli några störningar.

ARVSFONDEN LOGO